Slip dress + tee

dbeda5cbe6b6b6697fea6cabd35ba988
Skærmbillede 2016-07-08 kl. 22.17.48

tumblr_nx74x5iD7B1rsuch2o1_500

1_12042016
Billeder fra urbanoutfitters.com, @racheljames__ på Instagram, iwanttobeher.com og blameitonfashion.com

Jeg er helt forelsket i sammensætningen af slip dress og T-shirt eller poloshirt som seje Marie Hindkær fra Blame it on Fashion eksperimenterer med. Er det ikke bare pææænt? Også virkelig 90’er-agtigt, og selvom jeg kritiserede stylingen i det årti her, så kan det altså også nogle gode ting. Jeg drømmer i hvert fald om at trække i alle ovenstående outfits i løbet af sommeren.

Da jeg var på NorthSide havde min gode veninde en T-shirt under sin kjole, for ikke at komme til at fryse, og hun selv sagde, at hun følte sig som en fireårig. Jeg fortalte hende begejstret, hvor fash hun så ud, men jeg ved ikke helt, om det beroligede hende. Men under alle omstændigheder så ville det ikke gøre mig noget at klæde mig som en fireårig. Det har jeg jo allerede glædeligt gjort både her og her! :D

Hvad siger I til kombinationen af kjole og T-shirt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *