Smæk på efteråret

Jeg er så glad for min smækkjole, at jeg har lyst til at eje mange flere smæksager i andre farver og materialer. Hvis I også er glade for smæktrenden eller har lyst til at hoppe med på bølgen, har jeg her samlet nogle gode bud på kjoler og bukser, jeg ikke ville have noget imod at eje, og som forhåbentlig kan inspirere jer:

Smækkjole
Kjole fra BDG hos Urban Outfitters HER

Jeg er helt vild med denne kjole! Snittet med den høje talje, A-formen på nederdelen, det brede rygstykke, fløjlsstoffet, den anvendelige sorte farve – det hele! Den måtte virkelig gerne bo hos mig, og den kommer helt sikkert på min ønskeseddel (for jo, man kan da sagtens tænke på julegaveønsker, selvom vi endnu ikke har haft den første nattefrost, ikke?).

Smækbukser
Smækbukser fra Topshop HER

Hvis man har lyst til at gå all-in på 70’er-trenden, er disse bukser en oplagt mulighed. De er virkelig flotte, og svajet i buksebenene får benene til at syne længere, men jeg tror alligevel ikke, jeg er modig nok til at hoppe med på bukser-med-svaj-bølgen (endnu?). Er I?

Smækbukser
Smækbukser fra Topshop HER

Disse bukser er meget anvendelige, og jeg ville bruge dem sammen med en stribet trøje og måske et silketørklæde for at tilføje lidt farve og spræl. Jeg tænker, de vil være flotte både med sneakers, støvletter og mere feminine loafers, og på den måde kan man variere udtrykket i dem en del.

Smækkjole
Smækkjole fra BDG hos Urban Outfitters HER

Den sorte kjole ovenfor fås også i camel, og jeg forestiller mig, at den vil være rigtig flot sammen med en camel/creme rullekravetrøje i et tone-i-tone-look.

Smækbukser
Smækbukser fra Ganni HER

Hvis man har lyst til noget, der virkelig skiller sig ud, er denne lædersag et godt bud. Jeg er stor fan af kombinationen af læder og strik og har altid tænkt, at et par læderbukser må være noget af det lækreste at iføre sig i efterårskulden, så jeg kan kun forestille mig, hvor behagelige disse smækbukser må være. Og så sammen med en lun strik – ahh!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *