Stativ, stakit, kasket

Kasket
Øverst/&Other Stories HER, midten/H&M Studio HER, nederst/Filippa K HER

Udover at være glad for “rigtige” hatte, som den jeg viste forleden dag, er jeg også ret vild med kasketter. Og det gør det kun bedre, at de på denne tid af året er lavet af uld og læder, og at man kan have dem på sammen med en lun frakke. Jeg elsker den sporty tendens, vi har set rigtig meget til de seneste sæsoner, og med en lun kasket, er det nemt at føre tendensen videre ind i det kolde efterår.

Min favorit af disse tre kasketter er den grønne læderkasket fra H&M Studio. Den er på én gang sporty og bedstefaragtig, hvilket jeg synes er vildt sejt! Og så er kombinationerne af læder/uld og mørkegrøn/grå bare altid, altid en god idé.

Hvilken er jeres favorit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *