Stine Goya SS16

Lige så stor fan jeg er af lækkert basistøj, lige så begejstret er jeg for tøj og accessories, der skiller sig lidt ud fra mængden. Og det gør Stine Goyas design. Jeg skrev om, hvor pæn jeg synes, efterårskollektionen var her, og nu er jeg på den igen, for nu er forårs-/sommerkollektionen i butikkerne. Jeg er især vild med det orange hjerteprint, som jeg forelskede mig i så snart, jeg så de første billeder af det for flere måneder siden, og så synes jeg, at hårspændet vil være den fineste lille detalje til nærmest alt. Herunder viser jeg mine yndlingsting fra kollektionen:

Stine Goya SS16
For tiden har jeg en ting for alt inden for kategorien hårpynt: Spænder, hårbøjler, hårbånd, farverige elastikker… Har I set det køb, jeg gjorde for nyligt? Stine Goya-hårspændet fås lige her. Toppen er perfekt til lidt finere brug sammen med et par sorte jeans, så det stadig er afslappet, men pænt. Den fås her.

Stine Goya SS16
Jeg er virkelig glad for den SS15-kjole, jeg købte sidste år, og jeg er sikker på, at jeg også ville være glad for den på billedet, som fås lige her. Den stribede trøje er god basisting, men de fine farver gør den alligevel lidt anderledes. Den fås her.

Stine Goya SS16
Er det ikke bare fint, det orange hjerteprint? Snittet på kjolen er en genganger, jeg har været vild med i flere år, og den fås lige her. Badedragten forelskede jeg mig for alvor i, da jeg så, hvor flot ryggen er, da Pernille Teisbæk havde den på her. I kan finde den her.

Stine Goya SS16
Hjerteprintet fås også i sort/hvid, og denne T-shirt er basic på den seje måde. Kunne den ikke bare være pæn under min smækkjole? Den fås her. Jeg synes, kjolens print er virkelig flot på den lidt humoristiske tegneserieagtige måde, og den minder mig lidt om sort/hvid-printet fra SS14-kollektionen, som jeg også var ret vild med. Og så er ryggen vildt flot! I kan finde den lige her.

Har I nogen yndlinge fra denne kollektion?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *