Stine Goya x Erik A. Frandsen

Stine Goya x Erik A. FrandsenKjole/Stine Goya HER, slippers/Filippa K HER

Siden jeg så Stine Goyas samarbejde med Erik A. Frandsen første gang, har jeg været vild med printet og farverne. For et stykke tid siden var jeg på Louisiana og en tur forbi deres lækre museumsbutik, hvor de bl.a. forhandler Stine Goya, og de havde netop fået denne kjole hjem. Jeg forelskede mig straks i den og har ikke kunnet få den ud af hovedet siden. I virkeligheden virker farverne mere varme og orange end på billedet, og så er den lavet af det lækreste, blødeste silke. Uh, den gad jeg altså virkelig, virkelig godt tilbringe sommeren i.  Slippers’ne er fra Filippa K, og jeg synes, de er vildt seje! Sammen med kjolen her og bare ben, denimtøj eller med et par koksgrå slacks – det gad jeg godt hoppe i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *