Tip: Nem garderobeoprydning

Ryd op i din garderobe ved at stille dig selv et enkelt spørgsmål

Garderobeoprydning

Jeg er sikkert ikke den eneste, der trænger til at få ryddet op og ud i garderoben. Både for simpelthen at skabe mere plads, men også for at få et bedre overblik over, hvad jeg har og bruger. Nu hvor jeg skal til at pakke til højskole, er der en god anledning til at gå i gang med sorteringen. Jeg synes godt, det kan være lidt svært at skille mig af med tøj, fordi der ofte hører minder med til det. F.eks. har jeg stadig den top, jeg som teenager havde på til min første rigtige fest, hvor vi drak Breezer og dansede til ”Alla som inte dansar är våltäktsmän”. Jeg har også den smukke sari, jeg købte i Indien for to år siden, og mine fine gallakjoler fra efterskolegalla og gymnasiebal hænger også stadig i skabet. Og det skal de have lov til! Men det tøj, der ikke betyder noget mere må gerne komme videre til Røde Kors eller i en annonce på Trendsales, så det måske kan få betydning for andre.

Garderobeoprydning

Hvis I også skal i gang med garderobeoprydning, så er mit råd: Tag én ting af gangen og spørg jer selv: ”Hvis jeg shoppede lige nu, ville jeg så købe denne her?”. På den måde sikrer I, at det tøj I beholder rent faktisk passer til jeres nuværende stil. Hvis I er i tvivl om nogle ting, så prøv dem på og forestil jer, hvad I kan bruge dem sammen med af ting, I allerede ejer. Er I stadig i tvivl, så lad dem blive i skabet og se om I får dem brugt. Måske ender de som yndlinge, måske ryger de ud i næste oprydningsomgang.

God fornøjelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *