Trend: Bomberjakken

Bomberjakke
Blomstret/Zara HER, flaskegrøn/Weekday HER, quiltet mørkeblå/Ganni HER

Bomberjakke
Beige med broderi/H&M HER, sort med mønster/& Other Stories HER, khaki (vendbar)/Zara HER

Noget, der virkelig er in for tiden, er bomberjakker, og jeg har længe syntes, de var så fine og meget brugbare. Jeg har selv en læderbomberjakke, som jeg glæder mig til at tage i brug igen, når temperaturen kommer lidt højere op, og så drømmer jeg om en, der også kan bruges indendørs. Især udgaverne med broderi, blomster, perler eller andet tøset er jeg helt vild med, men jeg er jo i det hele taget glad for kontrasten mellem det feminine/sporty/rå.

For at understrege kontrasten mellem det sporty og det feminine ville jeg style bomberen med et miniskirt og et par ankelstøvler. Man kunne også vælge at gøre looket mere maskulint med et par slacks og herresko, eller man kunne understrege det sporty ved at tilsætte et par pæne sporty bukser (f.eks. disse med “fartstriber” og vidde) og sneakers. Til alle tre looks ville en skulpturel taske være flot, f.eks. denne smukke Marni-sag eller det mere budgetvenlige alternativ her.

Af disse seks bomberjakker jeg har samlet herover er mine favoritter nok den blomstrede fra Zara, der virkelig fint kombinerer forskellige stilarter, den sorte med mønsteret fra & Other Stories og den vendbare sag fra Zara. & Other Stories-jakken skiller sig ud, men er meget anvendelig, og så synes jeg, at den vendbare er helt vildt smart, fordi man får to jakker i én.

Har I en favorit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *