Trends jeg ikke forstår #3: Farvede brilleglas

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 12.10.26
Skærmbillede 2016-07-27 kl. 12.08.54
Okay, jeg bliver nødt til at kommentere på det her: (Sol-)Briller med farvede glas? Seriøst? Det er nok noget nær det sidste, jeg havde forestillet mig ville blive in – faktisk ville jeg have spået det næsten lige så usandsynligt som crocs (som jeg nu bare går og venter på, at Pernille Teisbæk eller Leandra Medine fra Manrepeller ifører sig).


Skærmbillede 2016-07-27 kl. 12.12.01
Men in, det er de altså, de farvede brilleglas! Nogle af de førende modepersoner er i hvert fald hoppet på bølgen denne sæson (forestil jer forresten lige at have så meget street credit fashion-wise, at man kan iføre sig hvad som helst, og så accepterer folk det bare med et “Well, it’s fashion” – det tror jeg faktisk også, jeg ville udnytte!).


Skærmbillede 2016-07-27 kl. 12.21.28
Men nu HAR jeg jo ikke helt så meget street credit som Pernille Teisbæk. Og jeg synes i øvrigt også, det virker helt vildt fjollet at skulle se alting i et gult skær. Bevares, jeg plejer at være fan af de lidt grimme, skæve, skøre, underlige ting, men HER sætter jeg alligevel grænsen. Så jeg må vist bare konkludere, at det er endnu en trend, jeg ikke forstår og endnu en bølge, jeg ikke hopper med på.

Hvis I dog skulle have lyst til at prøve looket, så så jeg, at Tiger har farvede solbriller, som tilmed er hjerteformede, hvilket bare tilføjer et ekstra lille friskt twist ;)

Billeder fra @lotko, @kaibosh_co, @fashionpolishdk og @manrepeller – alle på Instagram.

Comments

 1. Anonym says

  Jeg opdagede din blog for et par dage siden, og aldrig har jeg vært så inspireret!! Du er virkelig fantastisk køn, skriver som en forfatter!!
  Jeg tænkte om du ville lave en opslag, om dine tanker til piger med briller. Hvordan man styler briller, især med disse briller (https://www.smarteyes.dk/briller/produktbeskrivelse?model=H188C1#0) Kunne også være rigtigt dejligt, hvis du fik skrevet lidt om, at bærer briller til konfirmation, og din mening om det

  • Modehoved says

   Tusind tak for dine meget søde ord! Hvor er jeg glad for, at du bliver inspireret af det, jeg skriver :)
   Og tak for dit forslag! Det er de færreste blogs, der beskæftiger sig med briller, så det kunne helt sikkert godt være en idé at tage det op. Jeg bruger dog ikke selv briller, så for at være ærlig kender jeg ikke ret meget til udvalget – jeg synes dog, at dem du linker til er vildt flotte.
   Jeg kommer nok ikke til at lave et helt indlæg om briller til konfirmation, men jeg deler gerne mine tanker om det her: Jeg synes, det kan være SÅ flot, og hvis man vælger de rigtige briller, kan de virkelig være prikken over i’et! Og jeg synes altid, det er sejt, når man har noget på, som ingen andre har på, så man skiller sig lidt ud fra mængden. Mit råd til dig er at prøve og prøve og prøve alle mulige forskellige briller, indtil du finder lige præcis det par, der passer allerbedst til dig. Det er nemlig ligemeget, hvordan selve brillerne ser ud – det eneste, der betyder noget er, at de klæder dig :)
   Held og lykke med brillejagten og god konfirmation, når du kommer dertil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *