Udsalgsdrømmen der blev sendt retur

IMG_8135IMG_8136IMG_8138
For nyligt viste Julie fra juliestjernholm.com denne kjole på både hendes blog og Instagram, og jeg blev forelsket i den med det samme – se selv her hvor fin den er til hende. Jeg gik længe og blev ved med at tænke på den, så til sidst besluttede jeg mig for at bestille den – jeg fortjente vel lidt nyt her midt i den travle eksamensperiode!? ;)

Jeg glædede mig til at style den med sneakers og en strik på kølige sommerdage og -aftener og med sandaler og opsmøgede ærmer på varme dage. Jeg tænkte, den ville være perfekt både til hverdag og til festligere lejligheder, og jeg glædede mig sådan til at spise is, gå ture på stranden, og tage på storbyeventyr i den til sommer.

Men ak. Jeg modtog den i går, og jeg stod lææænge foran spejlet iført den og syntes bare ikke lige helt, den passede på mine outfitdrømme om den. Jeg overvejede både, om jeg skulle sy en elastik i taljen på den, eller om jeg mon skulle klippe hele skørtet af og i stedet gøre den til en bluse. Jeg tror egentlig, begge dele ville have fungeret fint, men så endte jeg med at stille mig selv dette enkle spørgsmål, jeg engang har tippet om til situationer, hvor man er i tvivl, om noget skal sendes retur. Derefter var beslutningen nem, og jeg fik hurtigt lagt den tilbage i posen og cyklede en tur i H&M, hvor jeg kunne returnere den uden materielle hjertesorger. Og så kan jeg jo bruge de penge på noget andet!

Hvis I skulle være interesserede i kjolen, er den stadig tilbage i få størrelser lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *