Urbant undertøj

Urbant undertøjUrbant undertøjUrbant undertøjHej! Efter 10 dage i Det Store Æble og 4 dage i lyserøde Washington D.C. er jeg nu tilbage i Danmark og klar til at blogge igen :) Det var en rigtig dejlig tur, hvor jeg fik set mange forskellige områder, mødt spændende mennesker spist lækker mad, kigget på street art, kunstudstillinger og i butikker – alt det gode! Jeg blev slet ikke færdig med byerne og er meget nysgerrig efter at opleve mere af dem, så jeg skal helt sikkert tilbage dertil på et tidspunkt.

På Bedford Avenue i New York, tæt på hvor jeg boede, lå der en virkelig lækker butik med tøj, sko, bøger og musik, og jeg blev meget overrasket over at finde ud af, at det bare var en Urban Outfitters. De forhandlede bl.a. mærker som Wood Wood, og jeg fik et godt øje til denne kjole, og SeebyChloé, som de havde nogle rigtig fine sko fra. I den billigere ende havde de en lækker undertøjsafdeling, som jeg var meget fristet af; der var både feminine trekants-bh’er og seamless basisundertøj og det hele til meget rimelige priser.

Jeg plejer at springe tøjafdelingen i Urban Outfitters over og gå direkte til bogafdelingen, men fremover skal jeg huske at gemme lidt penge til deres (under-)tøjsafdeling også. Var I klar over, at de laver så fint undertøj?

Se og shop det urbane undertøj på deres hjemmeside lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *