Verdens bedste jeans i verdens dårligste kvalitet

img_3276
Hej! Har I det godt derude bag skærmene? Jeg kan se på min statisik, at I er rigtig mange, der læser med for tiden, og det er jeg selvfølgelig super glad for – tak fordi I har lyst til det! Og så må jeg jo hellere også tage mig tid til at skrive lidt nyt indhold til jer, så I forhåbentlig har lyst til at blive ved med at kigge forbi bloggen.

Jer der har fulgt med længe kan måske huske, at jeg i lang tid havde været ude efter det perfekte par sorte skinny jeans, hvilket jeg endelig fandt hos Diesel. Jeg var så begejstret for dem, at jeg skrev et indlæg om dem lige her, og jeg levede nærmest i dem. Efter et år var de slidt op – jeg havde simpelthen slidt hul i dem – men jeg var ikke i tvivl om, at jeg da bare skulle have sådan et par igen. I januar i år købte jeg så par nummer to, men allerede for et par måneder siden var de nogle steder så tyndslidte, at jeg godt kunne se, at der ville ende med at gå hul. Og det gjorde der så også. Jeg har endda ikke brugt dem helt så meget som det første par, og alligevel blev de slidt op på under et år. Det er altså spild af penge!

acne-house-logo-white2
Jeg har et par Acne-jeans, jeg købte for flere år siden, og de har bare holdt super godt – både i pasform, farve og i forhold til slid. Derfor besluttede jeg mig for, at de slidte Diesel-jeans skulle skiftes ud med et par Acne-jeans, og for nyligt købte jeg så den højtaljede Pin-model. De er SÅ behagelige at have på (jeg ELSKER den lidt høje talje!!), der er masser af stretch i, og så er jeg positivt overrasket over, hvor godt de holder farven efter vask – man kan slet ikke se, at de har været en tur i vaskemaskinen. Jeg er spændt på, hvor længe de vil holde, men hvis de er ligesom mit andet par Acne-jeans, så kan jeg have dem i mange år.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *