Vild med velcro

Velcro
Sko/Cosmoparis HER

Velcro
Gråbrune sko/Born//Raised HER, sorte sko/Veja HER

Velcro
Sko/Adidas HER

Velcro
Sko/ Adidas HER

Velcro
Sko/Serafini HER

Jeg drømmer om et par nye sneakers, og de skal være med velcrolukning! Jeg har tidligere skrevet, at jeg godt kunne tænke mig et par hvide sneakers, men at det ikke skulle være den overeksponerede Stan Smith-model, som jeg synes, alle går rundt i. Men siden jeg for efterhånden længe siden fandt ud af, at der findes en version med velcrolukning i stedet for den klassiske snørelukning, har jeg ikke kunnet få dem ud af hovedet.

Jeg er virkelig også vild med de øverste sko her i indlægget; hvor seje er de ikke lige?! Sporty med masser af bling – det ka’ vi li’!

Veja er et mærke, jeg stiftede bekendtskab med for et stykke tid siden, og hvis I ikke kender det, må I lige tjekke det ud. Ikke alene har de enormt mange flotte styles – det er også et bæredygtigt initiativ, og her på deres hjemmeside kan man læse om, hvordan de skaffer og bearbejder deres materialer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *