Vinterens stil-kiks

Bare anklerBare ankler
Hvis I undrer jer over mit valg af billeder til overskriften “stil-kiks”, så kan jeg egentlig godt forstå jer! For begge disse outfits er jo egentlig pæne og meget almindelige og noget de fleste, kunne finde på at tage på – inkl. mig selv. “Kiksen” er dog de bare ankler her i vintertiden. Helt ærligt, hvorfor ikke lige tage et par strømper på – måske et par i denne stil? Jeg ser rigtig mange piger med bare ankler for tiden, og det var da også en fin detalje i de lune efterårsmåneder, men nu kommer jeg bare til at fryse på pigernes vegne, når jeg ser deres stakkels nøgne ankler. Brrr!
Kære fashionista, det er mega koldt, og alle ved det – vær lige lidt fornuftig og tag et par strømper på!
(Stil-kiksen gælder i øvrigt også bare ben til julefrokost – brrrr, siger jeg bare!)

God weekend! ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *